una gota fent de mirall

9 comentaris:

  1. És preciosa.... Quin mirall més xulo!! Sempre he volgut fer una fotografia així, però mai ho he aconseguit!

    ResponElimina
  2. Muy buen macro con tonos a resaltar y esa gota que pende de la mirada de alguien que observe como tu.
    Un abrazo

    ResponElimina
  3. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  4. Muy buena. Es curioso como, en circunstancias parecidas, tomamos imágenes parecidas a pesar de la distancia y el tiempo.
    Te dejo este enlace para que lo compruebes:
    puntosdevista
    Salud_os

    ResponElimina
  5. Molt bona imatge, l'enquadrament i la llum, que fa que ressalti la gota i tot el seu món.

    Salut!

    ResponElimina
  6. ja t'ho han dit tot... m'agrada especialment el detall del fons neutre donant tota la importància a la gota i el seu reflexe. en altres imatges amb similar motiu, normalment el fons es "barreja" amb el reflexe de la gota.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sergi... un 10 per aquesta observació. La veritat que la gota mostra un reflex del fons de la imatge. El fons està un xic més fosc perquè l'he contrastat. L'original mostrava un gric molt fosc i pensava que un punt més de contrast donava més força a la gota.
      Una vegada més t'agraeixo molt totes les teves aportacions. Una abraçada !!!

      Elimina
  7. efectivament, ja t'ho han dit quasi tot, l'enfocament de la gota és precís i amb el reflex interior fa la foto atractiva. L'escena reflexa un detall de la natura, i és important el que diu el Sergi, donar tota la importància a la gota, però no exclusivament, tot i la branca, amb aquest fons tirant a gris i completament uniforme treus la gota del seu context, en la meva opinió, seria millor si fos possible, que es notés alguna textura, petites diferéncies de tonalitats, amb el que guanyaries volum i més naturalitat.

    En fi, no deixa de ser una opinió més. Una abraçada Gali.

    ResponElimina
    Respostes
    1. T'agraeixo aquesta aportació infinitament... aquests detalls són els que ens fan caminar. I, la veritat, que t'haig de donar la raó. En aquests sentit la foto hauria aconseguit certa profunditat, etc...

      Una abraçada... i de nou agraïr-vos a tots les aportacions que feu foto a foto en aquest bloc. Sou una part molt important!!

      Elimina