guanyador del XII ral.li fotogràfic de Vilafranca...

Fa unes setmanes es van donar els premis del XII ral.li fotogràfic de Vilafranca del Penedès. Els temes proposats van ser: deixalles, jardins i contrallum. El guanyador de l'edició d'enguany va ser en Jordi Ventura Carbó. Enhorabona!!!
Aquestes són les seves fotografies...
 


7 comentaris:

  1. L'altre dia les vaig estar mirant. Potser no les he vistes en el seu millor suport, però...
    Tampoc he vist les altres fotos que concursaven i potser aquestes eren les millors..
    Fa de mal dir, però...
    He vist coses que m'han impactat més pels blogs que tots tombem. Què en penses tu?

    ResponElimina
  2. Ariadna, després de voltar algun que altra concurs, només et puc dir que és molt complicat. Els jurats són molt diversos i tenen en compte diferents aspectes en les seves valoracions. De fet, fa anys, vaig tenir la oportunitat d'estar en un jurat mentre feien les valoracions de les fotografies i ja et pots imaginar les discrepancies que hi han.
    Espacialment, trobo xula la de deixalles, la seva composició, el detall de la deixalla,... Les altres no em sugereixen res. Però no són males fotografies.
    Ja saps... a nivell personal hi vaig participar. Però et puc dir que tampoc estava massa satisfet del meu treball. Els temes eren força complicats... jejejeje... i la inspiració poca... jajajaja.
    Com bé dius, caldria veure les altres fotografies i treure'n cadascú la seva valoració. De fet, el bloc del concurs diu que està muntada al vestíbul del Casal de Vilafranca. El que si que et puc dir es que a nivell organitzatiu ha estat un xic caòtic...
    Per descomptat que si... navegant es veuen unes fotografies precioses. Però aquests concursos que no donen premis econòmics i a més has de revelar tu les imatges i les has de muntar sobre suports, etc... no compensen i la gent suposo que passa bastant d'anar-hi.
    En fi... suposo que compartim molt del que diem els dos ;-)

    ResponElimina
  3. Hola gali....son buenas ..pero la que mas me gusta es la del reflejo en el suelo...la tercera...es decir la primera de la derecha...es muy buena....

    Y poca cosa mas....dar la enhorabuena a jordi y a ti por el post...logicamente os deseo un buen fin de semana...saludos gali.

    ResponElimina
  4. Es complicado muchas veces comprender y entender el fallo del jurado en un concurso fotográfico, suelen valorar muchas cosa que para el simple espectador de la fotografía pasa totalmente inadvertida. Es una tarea difícil. En cuanto a las tres fotos ganadoras, la que más me gusta es la del centro, las otras dos pocas cosas me aportan personalmente. Felicidades al ganador y un gran abrazo para ti amigo mío

    ResponElimina
  5. por aquí también acaban de cerrar el premio fotográfico del Maestrazgo
    mucho artista veo suelto por el mundo, jajaja
    saludos!
    Raúl

    ResponElimina
  6. Si hagués d'escollir, m'ho posaries molt díficil, les tres m'agraden molt.

    La més sincera enhorabona!! Moltes Felicitats!!!

    Salut!

    ResponElimina