les més cares de la història...

Fins avui no tenia present quines eren les fotografies per les quals s'havien pagat més diners. I que voleu que us digui, al comprovar el resultat de la meva pregunta, aquest m'ha sorprès del tot. M'hauria imaginat un resultat ben diferent del que us presento a continuació. Aquí van les dues fotografies que encapçalen aquest rànquing:


La fotografía de Andreas Gursky va ser venuda al 2007 per uns 3,3 milions de dolars.
La fotografía de Edward Steichen va ser venuda al 2006 per uns 2,9 milion de dolars.

Us imagineu que algun dia una de les vostres fotografies aparegués en aquest rànquing?

4 comentaris:

  1. La segona es preciosa i la primera també es molt bona, però esta clar que jo no pagaria aquestes burrades. Una abraçada

    ResponElimina
  2. son bones fotos, però d'aquí a fer l'imbècil n'hi ha un bon troç. No cal anar gaire lluny per a gaudir de bones fotos, el teu blog és un exemple.

    ResponElimina
  3. jejejeje... tens tota la raó! preus massa desorbitats per aquestes fotos. Ens els blocs que segueixo, dia a dia, s'hi poden veure unes fotografies precioses ;-) Comparteixo 100% la teva opinió!

    ResponElimina
  4. Anècdota fantàstica!. Però realment hi ha gent que quan disposa de diners se l'hi va l'olla..., passa el mateix amb l'art. També aposto per la segona; la primera n em diu massa cosa. Felicitats pel bloq.

    ResponElimina