exposició sobre LA FESTA...

A la capella de Sant Joan, de Vilafranca del Penedès, s'hi exposa - fins el 25 de setembre - el treball de 3 fotògrafs vallencs: Pere Català Pic, Francesc Català-Roca i Pere Català Roca.

Per aquells que sigueu de la zona... no us ho perdeu. Val molt la pena gaudir de la festa des de la mirada d'aquests excel.lents fotògrafs.

L'obra de Pere Català Pic (1889-1971), Francesc Català-Roca (1922-1998) i Pere Català Roca (1923-2009), pare i dos fills, tots ells fotògrafs, abasta una llarga extensió de la història del país, de de la primera dècada del S.XX, data en què es coneixen els primers treballs del pare, fins la primera dècada del S.XXI, data en que morí Pere. Tením aquí, doncs, el testimoniatge d'un segle de fotografia catalana. Un testimoni gràcies al qual el treball que ens proposem en aquesta exposició -mostrar la festa en imatges- ens ha proveït d'una considerable riquesa iconogràfica. La feliç conjuntura de la dedicació dels Català i la singularitat de la ciutat que els veié néixer, la festa, creà l'afortunada ocasió de l'art i professió dels Català de Valls. Una obra que amb aquesta exposició volem mostrar-vos. 


Horaris:
dimecres a dissabte 18-20h
diumenge de 12-14h i de 18-20h 

5 comentaris:

  1. Just ahir a la tarda vaig passar-hi per davant i me'n vaig assabentar que feien aquesta exposició. Després de veure la de la Pedrera, no me la penso perdre.
    Fas molt bé de divulgar-ho.

    Ptns.

    ResponElimina
  2. Ariadna...
    doncs jo justament ahir estava gaudint de totes les fotografies exposades. No te la perdis, val la pena.

    Abraçada

    Gali

    ResponElimina
  3. Son dos fotografos muy buenos, hace poco me relararon uno de Catalá Roca, es una pena que a mi me quede tan lejos.
    Saludos

    ResponElimina
  4. Sin duda una exposición más que interesante.
    Un abrazo!

    ResponElimina
  5. Preciosas Fotos tienes en el blog!!

    Saludos =)

    ResponElimina